چرا باید در کارگاههای هنری شرکت کنیم؟
چرا باید در کارگاههای هنری شرکت کنیم؟
“یادگیری” در طول مدت زندگی کلید موفقیت و رشد فردی هر شخص است.
امروزه راههای بیشماری برای یادگیریهای تخصصی وجود دارد.
با وجود ابزارهای اطلاعاتی متعددی مانند کتابها، مجلهها و کلاسهای آنلاین برای فراگیری مهارتهای جدید حتی نیازی به خارج شدن از خانه نیست!
با این وجود، هیچکدام از آن منابع، جای حضور فیزیکی در کارگاههای آموزشی را نمیگیرد.
خیلی از افراد وقتی نام «دورههای هنری» را میشنوند، بیشتر به نقاشی و طراحی فکر میکنند و اگر در این دو رشته مهارتی نداشته باشند از شرکت در عموم این دورهها منصرف میشوند. این در حالیست که رشتههای متنوع هنری از عکاسی و سفالگری تا طراحی لباس و گرافیک را در بر میگیرند. از طرفی ممکن است تمامی دورههای هنری مشابه به نظر برسند، ولی در واقع این طور نیست؛ بسیاری از این دورهها، ویژگیها و خصوصیات منحصر به فرد خود را دارند و هر کدام در جهت خاصی به پرورش خلاقیت افراد مشغول هستند. بنابراین برای شرکت در این دورهها لازم نیست هنرمند یا متخصص باشید! به این دلایل میتوانید در کارگاههای هنری شرکت کنید:
یکی از دلایل اصلی افراد برای شرکت نکردن در این رویدادها این است که علیرغم علاقهیشان به هنر، نمیتوانند زمانی برای فراگیری آن اختصاص دهند، ولی حتما تا به حال متوجه شدهاید که با یادگیری هر چیز جدیدی، از آن پس طور دیگری به دنیای پیرامونتان نگاه میکنید و مسائل را متفاوتتر تحلیل میکنید. نکتهی مهم در این جلسات آموزشی هم آن است که لازم نیست یک چیز به صورت کامل تمام شود، بلکه درک کامل در مورد حداقل ۲-۳ مورد که مربی به شما آموزش میدهد کافی است.
ممکن است مربی شما از شهر یا کشور دیگری آمده باشد؛ در این صورت ملاقات با آنها و آشنایی با هنرشان تجربهای منحصربهفرد است. هر کدام از آنها صاحب سبک بوده و گنجینهای غنی برای انتقال به شما دارند. اگر مربی شما، هنرمندی باشد که تحسینش میکنید، آشنایی با شخصیت او و آگاه شدن از فرایندهای کاری او به شما دید تازهای در زمینهی کارهای هنریتان میدهد.
در خیلی از دورهها و کلاسهای هنری باید حرف بزنید، نقد کنید، بحث کنید و بازخورد بگیرید. این موضوع ممکن است در ابتدا باعث نگرانی شما بشود، ولی در نهایت خواهید دید که پذیرفتن این چالش به این معنا نیست که شما ایدههای خوبی ندارید یا باهوش و خلاق نیستید، بلکه به این معنی است که شما دوست دارید هنرمندتر بشوید. این فضای آموزشی، همان فضایی است که امکان رشد در آن را دارید و بازخوردهای دیگران میتواند الهامبخش شما در جهت ایجاد ایدههای منحصربهفرد خودتان باشد.
شبکهسازی با افراد حرفهای و متخصص در زمینهی شغلیتان و ارتباط با دیگر علاقهمندان به این حوزه، مهمترین دستاوردی است که کارگاهها برای شما به ارمغان میآورند. ارتباطات مفید و دوستیهای بادوامی که بین افراد شکل میگیرد در این کارگاهها رایج است. از سوی دیگر، ممکن است سرفصلهای آموزشی این کارگاهها، موضوع مشترکی برای گفتگوی میان شما و دوستان هنردوستتان باشد!
با همهی آنچه گفته شد، نباید فکر کرد دورههای هنری آسان هستند؛ اگر بخواهیم واقعبین باشیم باید این نکته را در نظر بگیریم که ممکن است مطالبی که در طول دورهی آموزشی عنوان میشود بسیار تخصصی باشد یا بر عکس، به موارد آموزشی به صورت اجمالی اشاره شود و فرصت پیادهسازی ایدههای خلاقانه نصیب شما نشود. در واقع احتمال دارد پس از شرکت در کارگاه هنری دریابید مطالب فراگیریشده کاملا مطابق با چیزی نبوده که پیشتر انتظار داشتید، اما از طرف دیگر، علاوه بر این که منبع بسیار مهمی برای الهامبخشی در اختیار داشتهاید، همزمان با همهی خوبیها و بدیهای کارگاه، مطالبی را آموختهاید که باعث رشد شما خواهد شد و ایدههایی در سر پروراندهاید که در آینده، زمینهساز تجربههای هنری منحصربهفردتان میشود. پس هیچگاه قدرت یادگیری در فرایند توسعهی فردی را دستکم نگیرید و همچنان ادامه دهید!
بازدیدها: ۰
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.